Volume+ 100% echt haar

De volume + techniek mengt zich discreet in uw eigen haar. Her ontdek het plezier van haar styling. Volume + voegt volume, dikte en lengte toe aan je haar.  Wanneer je je mooi voelt voel je je goed.  Goed uitziend haar geeft je het gevoel van vrouwelijkheid. Onze Elite experts hebben hun advies klaar om uw Volume+ te helpen stylen en helpen u uw stijl te krijgen zoals u wilt. Volume+ kan u voorzien in uw behoefte, of u nu een blondine of brunette.

Volume+ 1 volume+2

 

Sophie: 38 jaar

“Ik heb fijn en plat haar. Gedwongen om mijn haar elke dag wassen en om altijd in een staart te dragen. Sinds het gebruik van de Volume+ kan ik mijn haar weer los dragen en al mijn vrienden feliciteren me met mijn mooie haar … het is mijn geheim ”

Volume + kan uw haar te verbeteren door het toevoegen van 20-50% meer haar.

volume+3 volume+4

Mary: 65
“Ik ben nog nooit zo actief geweest sinds ik met pensioen ben … Dus heb ik besloten om mijn uiterlijk aan te pakken, Volume+ helpt hierbij door mijn haar voller te laten lijken.