Serena programma

Het Serena programma is ontwikkeld om iedereen, die te maken krijgt met kanker, tijdens het ziekteproces optimaal te kunnen ondersteunen op esthetisch gebied. En met iedereen bedoelen we vrouwen en mannen, maar ook kinderen. Elite Hair specialisten zijn er om je voor, tijdens en na het ziekteproces te begeleiden. Daarmee hopen we je vertrouwen en verlichting te kunnen bieden tijdens deze zware en moeilijke periode in je leven.  Zo kan je al jouw kracht en energie inzetten om beter te worden!

Het Serena programma bestaat uit:

Voor: informeren
Elite Hair specialisten kunnen je, al voor de medische behandelingen starten, informeren over de gevolgen voor je haar en hoofdhuid. Er kan tijdens zo’n persoonlijke afspraak zelfs al een vrijblijvende keuze gemaakt worden voor een passende haaroplossing. Dit kan rust en vertrouwen geven.

Tijdens: adviseren en verzorgen
Natuurlijk adviseren onze haarspecialisten bij je definitieve keuze voor een haarwerk. Maar ze kunnen je ook vertellen hoe je het haarwerk het beste kan dragen en kan onderhouden.  Om zo goed mogelijk voor bereid te zijn op deze stap adviseren wij je tijdens een consult over het zo optimaal mogelijk verzorgen en verzachten van het haar en hoofdhuid. Een Elite Hair specialist begeleid je met persoonlijk zorg tijdens het hele ziekteproces.

Na: begeleiden en behandelen
Samen met de Elite Hair specialist bepalen we het beste moment om je haarwerk af te doen. Je krijgt daarna een uitgebreid advies over het gebruik van de juiste haarproducten. En de eerste kleurbehandeling en knipbeurt worden gratis uitgevoerd.