Haarwerkspecialist Ugeka Utrecht

Ugeka haarwerkspecialist UtrechtIn onze salon maken we elk haarwerk op maat en werken we veelal met Europees haar. Ook hebben we een enorme collectie haarwerken op voorraad van zowel synthetisch haar als echt haar of een mix daarvan. Het zijn altijd de nieuwste modellen volgens de laatste trends. Geeft u de voorkeur aan een meer tijdloos kapsel? Ook dat vindt u in ons assortiment. Ons streven is om u er zo goed mogelijk uit te laten zien, waarbij u zoveel mogelijk uzelf blijft.

Haarwerk van echt haar

U wilt een haarwerk van echt haar kopen, dat niet van echt is te onderscheiden? Voordat u zo’n haarwerk koopt, is het belangrijk om te weten waar u op moet letten. Hieronder geven wij u waardevolle tips zodat u een weloverwogen keuze kunt maken bij de aanschaf van uw nieuwe haarwerk. Bij vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen. We staan u graag persoonlijk te woord met professioneel advies op maat!

Over haarwerk van echte haren

Als erkend haarwerkspecialist beschikken wij over verschillende soorten haarwerken van echt haar. Zoals mensen van elkaar verschillen, doet haar dat ook. Vandaar dat we altijd kijken welke haarstructuur en welk haartype bij u past. Of uw haarwerk met echt haar u zal staan, is dus afhankelijk van uw natuurlijke haarsoort. Wij proberen uw natuurlijke haarsoort vervolgens zo goed mogelijk na te bootsen. Een haarwerk van echt haar is een natuurproduct. Dat betekent dat het nooit 100% hetzelfde kan zijn als uw eigen haar. Als u wilt, kunt u een exclusief haarwerk laten maken van uw eigen haar of haar van uw dochter, vriendinnen, etc.

Download Haarwerk catalogus:

  VROUWEN   MANNEN

Contactgegevens

Bosboomstraat 1G
3582 KE Utrecht

T. +31(0)30 – 251 3599
E. info@ugeka.nl
W. https://www.ugeka.nl/

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 16:30
Zaterdag Gesloten

Contact vestiging

  • Hidden

Introvideo haarwerken