Verzorging van de hoofdhuid tijdens de chemotherapie

Het Serena programma van Elite Hair heeft een speciale verzorgingslijn voor de hoofdhuid. Deze producten zijn van zeer hoogwaardige en zuivere ingrediënten gemaakt en grotendeels fytotherapeutisch*. De producten kunnen voor, tijdens en na de chemotherapie gebruikt worden.

Cryoforce 2
Cryoforce 2 is een shampoo die niet schuimt. Dat is beter voor de pH-waarde van de huid. Het heeft een verfrissende en ontgiftende werking voor de hoofdhuid. Verdeel Cryoforce 2 over de hoofdhuid, masseer het op de huid in en laat het 5 minuten inwerken. Daarna zorgvuldig uitspoelen.

produits_soins_serena_femme en traitement_ cosmetique ecologique_biologique_cryoforce26

Phytosoft
Vervolg met Phytosoft na het douchen. Deze verzorgende hoofdhuid lotion gaat de nadelige gevolgen die chemotherapie op de hoofdhuid heeft tegen. Het verzorgt en hydrateert de hoofdhuid. Verdeel Phytosoft gelijkmatig over de hoofdhuid en masseer het zachtjes in (niet uitspoelen).

produits_soins_serena_femme en traitement_ cosmetique ecologique_biologique_phytosoft

Regenhair
Regenhair is een product dat de huid en de haarzakjes stimuleert om zo de haargroei te verbeteren en het bestaande haar te verdikken. Wij adviseren Regenhair niet uit te spoelen en dagelijks te gebruiken op de huid en het haar. U doet een klein beetje Regenhair in de palm van uw hand en masseert het gelijkmatig over de hoofdhuid. U begint na de laatste chemokuur met het gebruik van Regenhair. Het kan zowel op nat als op droog haar gebruikt worden (niet uitspoelen).

produits_soins_serena_femme en traitement_ cosmetique ecologique_biologique_regenhair

* Kruidengeneeskunde, ook wel fytotherapie, (‘behandeling met planten’) genoemd, is het behandelen van gezondheidsklachten en ziekten met plantaardige middelen.