Haarhuis van Tongeren Leiden

Haarhuis van Tongeren is uw haarwerkspecialist dat al ruim 80 jaar in Leiden gevestigd is. Als familiebedrijf gevestigd op de Breestraat in Leiden hebben wij meer dan 45 jaar ervaring met de mooiste haarwerken voor dames en heren. Wij werken met de mooiste haarwerken en met de allernieuwste technieken.

Als haarwerkspecialist zijn wij ook aangesloten bij de instanties SEMH (Stichting Erkende Medische Hulpmiddelen) en ANKO om de kwaliteit van ons werk te garanderen.

Specialist in haarwerken:

Naar de website: www.haarhuisvantongeren.nl

Haarwerken voor dames en heren

Voor een passend haarwerk bent u bij ons op het juiste adres. Wij werken met zeer ervaren haarspecialisten en de mooiste haarwerken van Elite Hair. Samen met u kijken wij naar een haarwerk dat het beste bij u past. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en wij nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Wij zijn gespecialiseerd in klant specifieke haarwerken voor dames en heren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor onze locatie in Leiden. Bent u niet in de mogelijkheid om naar ons toe te komen dan kunt u ook een afspraak maken waarbij wij naar u toekomen.

Download Haarwerk catalogus:

  VROUWEN   MANNEN

Referentie klant

“Ik heb al Alopecia Areata sinds mijn 14e jaar. Ik verloor toen in een zeer korte tijd mijn haar. Ik ben toen voor advies naar Haarhuis van Tongeren gegaan. Zij hebben mij toen zeer vriendelijk ontvangen en mij gerust gesteld dat zij iets moois voor mij zouden zoeken en het helemaal naar mijn wensen zouden maken. Dat is heel goed gelukt en sinds die tijd koop ik ieder jaar een nieuw haarwerk. Soms echt haar maar ook synthetisch haar, ik wissel dit gewoon af. Het onderhoud doe ik zelf en dat gaat harstikke goed. Hierbij wil ik doorgeven dat ik iedereen Haarhuis van Tongeren kan aanraden voor een goed, zorgvuldig en gepast advies. Sinds kort kan ik ook in de nieuwe winkel in Zoetermeer terecht met ook een ruime voorraad en grote paskamers.”

– Mevr. C Janssen uit Zoetermeer

Haarproblemen

Uit ervaring zien wij dat steeds meer mensen last krijgen van haarproblemen zoals haaruitval, dunner wordend haar en een terugtrekkende haargrens. Dit kan een hoop verdriet en onzekerheid met zich meebrengen.
De oorzaken van haarverlies zijn niet eenduidig en kan bij iedereen een andere oorzaak hebben. Er zijn veel verschillen oorzaken, waaronder erfelijkheid, verstoorde hormoonhuishouding, extreme stress, zeer ingrijpende emotionele gebeurtenissen, bijwerkingen van medicijngebruik of een tekort aan voedingsstoffen.

Wij snappen als geen ander dat u op zoek bent naar een oplossing voor uw haarverlies. Onze haarspecialisten helpen u met al uw haarproblemen. Wij maken graag vrijblijvend met u een afspraak en starten met een gratis hoofdhaar analyse om te kunnen bepalen wat de reden van uw haaruitval is.

Heeft u een vraag over uw haar neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing.

Contactgegevens

Breestraat 32-36
2311 CS Leiden

T. Tel. 071 – 204 8049
E. leiden@haarhuisvantongeren.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00

Contact vestiging

  • Hidden

Tevredenheid klanten

over Haarhuis van Tongeren

9.1 uit 10 op basis van 235 reviews.

Introvideo haarwerken