Elite Hair International

Elite Hair International is al ruim 20 jaar specialist in op maat gemaakte high-tech haartoevoegingen. Gestart in Frankrijk, maar inmiddels opereren we in heel Europe en zelfs daarbuiten. Jarenlange ervaring in haarwerken zorgt ervoor dat wij veel tevreden klanten geholpen hebben bij uiteenlopende haarproblemen.

Kwalitatief hoogwaardige haarwerken zijn kostbaar. Toch is Elite erin geslaagd deze kwaliteit voor iedereen bereikbaar te maken. De haarwerken van Elite zijn ook nog eens zeer smaakvol. Een perfecte balans tussen uitzonderlijke kwaliteit en een esthetisch resultaat en toch betaalbaar!

Of u nu te maken krijgt met tijdelijk of permanent haarverlies, gedeeltelijke kaalheid of totale kaalhoofdigheid, ons team van haarspecialisten hersteld uw kapsel op natuurlijk wijze en geheel volgens uw wensen. Zij zorgen ervoor dat u weer het kapsel krijgt zoals het ooit was, zodat het haarwerk op een natuurlijke manier bij u past. Schoonheid is geen luxe. Het helpt u makkelijker door het leven te bewegen.

Waarom Elite?

  1. Uitzonderlijke kwaliteit: zowel bij standaard als maatwerk haaroplossingen
  2. Brede collectie: haaroplossingen voor vrouwen, mannen en kinderen
  3. Verzorgende productlijn: voor de bescherming en onderhoud van de haaroplossingen
  4. Dynamisch onderzoekscentrum: een team van wetenschappers en technici volgen de voortdurend veranderende technologie. Hierdoor kan Elite blijven innoveren. Door een innovatie in het vervaardigen van monturen, kan haarwerk nu bijvoorbeeld naar achter gekamd gedragen worden en levert lopen in de wind geen problemen meer op.
  5. Grote professionaliteit: alle Elite vestigingen zijn SEMH gecertificeerd en erkend haarwerkspecialist. De aangesloten vestigingen vertegenwoordigen de Elite richtlijnen op het gebied van kwaliteit en respecteren het Elite concept.
  6. Vakkundig personeel: onze specialisten zijn getraind in alle technieken betreft haarverlies/haaruitval en haaraanvullingen. Of u nu kiest voor maatwerk of voor een kant-en-klaar oplossing, onze specialisten begeleiden u zorgvuldig en beantwoorden graag al uw vragen. Ook geven zij u een goed advies over wat u kunt verwachten.
  7. Vergoeding zorgverzekering: Elite is aangesloten bij alle zorgverzekeraars.