Haarwerken voor vrouwen

Haarwerken voor vrouwen zijn een oplossing voor veel voorkomend haaruitval bij vrouwen. Men kijkt er bij mannen niet van op als het haar dunner wordt of zelfs kaal. Helaas is het voor vrouwen minder geaccepteerd en bieden de haarwerken voor vrouwen een uitkomst. Het lijkt zelfs dat het aantal, dat een bepaalde vorm van haarverlies heeft, juist toe te nemen. Vrouwen vertrouwen bij haaruitval op Elite Hair haarwerken voor vrouwen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en bespreken in een persoonlijk gesprek uw situatie en passende mogelijkheden.

Haarlengtes

Haarkwaliteit

Passende haarwerken voor vrouwen

Er zijn verschillende oorzaken voor haaruitval en die vragen om passende oplossingen. Op basis van een haar en hoofdhuid analyse kunnen wij uit het ruime aanbod van haarwerken voor vrouwen een passend haarwerk voor u adviseren. Maar nog belangrijker wij houden rekening met uw wensen en levensstijl.

Effect van haarwerken voor vrouwen

  • Meer haarvolume
  • Opvullen van kale plekken
  • Volledige bedekking van hoofdhuid

Bevestiging van haarwerken voor vrouwen

Er zijn haarwerken voor vrouwen die afgenomen kunnen worden en haarwerken voor vrouwen die blijvend zijn bevestigd. Een permanente bevestiging is voor velen van belang vooral om psychologische redenen. Uw collega’s en vrienden, zelfs de partner, zien u alleen met volle haardos. Bij een flexibele bevestiging van haarwerken voor vrouwen kunt u het haarwerk zelf aanbrengen en verwijderen. Om de belasting voor het eigen

haar te beperken, is het beter om er niet mee te slapen.

Bij een flexibele bevestiging komt u een paar keer per jaar terug voor een onderhoudsbehandeling. Een permanente bevestiging vereist regelmatige bezoeken aan uw haarspecialist omdat het haarwerk elke vier tot zes weken opnieuw moet worden aangebracht.

Haarwerken voor vrouwen. Laat u adviseren.

Welk haarwerk kiest u?

Een haarwerk van synthetisch haar is niet geschikt voor permanente bevestiging. De wrijving tijdens het slapen zorgt ervoor dat de haarwerken voor vrouwen van synthetische haren worden opgeruwd en pluizen. Wel zijn ze makkelijk in onderhoud. Het moet echter duidelijk zijn dat kunsthaar in het algemeen een kortere levensduur heeft en ook niet kan worden behandeld als echt haar. Haarwerken voor vrouwen van mensenhaar kunnen zelfs geföhnd worden. Het haar vereist intensievere verzorging.

Meer informatie over haarwerken voor vrouwen?

Elite Hair heeft een ruim aanbod aan haarwerken voor vrouwen. Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit. Voor meer informatie over ons, onze haarwerken voor vrouwen neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.