Vergoeding

Elite Hair International wordt erkend als specialist op het gebied van het vervaardigen van hoge kwaliteit haarwerken. Zowel in binnen als buitenland.

Ons professionele team bouwen het haarwerk van begin tot eind helemaal op.

Elite onderscheidt zich door haar professionaliteit en persoonlijke benadering van mensen bij ieder probleem.

Het constante streven naar top kwaliteit verplicht ons te zoeken naar de beste vezels. Voor de kunst vezels maken wij gebruik van geavanceerde technologie om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken. Ons echt natuur haar wordt geselecteerd door een team van professionals met de nodige know how. Zo kan Elite altijd aan uw wensen blijven voldoen.

Onze op maat gemaakte haarwerken zijn zo onzichtbaar dat je er zonder beperkingen intensief mee kunt sporten, zelfs zwemmen of duiken.

Elite is een koploper op het gebied van lichtheid, kwaliteit en draag comfort. Zowel de vakpers als het grote publiek is het unaniem eens over de esthetische voordelen en de kwaliteit van onze haarwerken en creaties.

Elite draagt ook bij aan stichtingen die zich richten op de strijd tegen kanker zoals het KWF. Ook verbinden wij ons aan de stichting Look Good Feel Better. Deze stichting is in meer dan 85 ziekenhuizen actief. Kijk voor meer info op onze Serena Pagina.

Om de klant nog beter van dienst te zijn na het aanmelden van een geschikt haarwerk heeft Elite een speciaal programma ontwikkeld Serena genoemd. Speciaal gericht op de behoefte van de patiënt waarin zij centraal staat.

Elite is een erkend haarwerkersbedrijf en voldoet aan alle eisen. Elite levert kwaliteit op het hoogste niveau, uw zorgverzekering betaald alleen al uit uw basispakket € 465 mee aan uw haarwerk.

Indien u bij Elite een haarwerk aanschaft zullen wij voor u de verzekering regelen. In veel gevallen zal dit de vergoeding uit de basisverzekering en uw aanvullende pakket (indien aanwezig en van toepassing) betreffen.

Alle Elite vestigingen zijn in staat uw verzekering te declareren via elektronische declaraties. U hoeft in veel gevallen dus niets te doen.