Haarproblemen bij vrouwen

Helaas komt haarverlies bij vrouwen veelvuldig voor. Steeds meer vrouwen hebben last van haaruitval en dun of futloos haar. Bij vrouwen start het haarprobleem vaak met dunner wordend haar bovenop het hoofd, rond de midden scheiding. Dit kan veroorzaakt worden door ziekte of een medische behandeling, maar ook stress en erfelijke kaalheid (alopecia androgenetica) kunnen voor haaruitval zorgen.

Mooi en vol haar is voor veel vrouwen juist erg belangrijk, want het is zeer bepalend voor je uiterlijk. Met je haar en de manier waarop je het draagt, kan je anderen laten zien wie je bent. Door het verliezen van je haar kan je zelfbeeld veranderen en daarmee kan ook je zelfvertrouwen afnemen. Haarverlies kan uiteindelijk soms zelfs leiden tot een depressie.

Elite Hair specialisten weten, door vele persoonlijke gesprekken met klanten, hoe belangrijk het is om haarproblemen te verhelpen. Daarom biedt Elite Hair een grote keuze in haarwerken en haaraanvullingen. Zo kan voor iedereen de meest natuurlijke oplossing voor uiteenlopende haarproblemen geselecteerd worden.

Is het nog niet helemaal duidelijk welk haarprobleem er speelt? Ook bij het bepalen van een haarprobleem kunnen wij een rol spelen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk advies. Onze Elite Hair specialisten informeren en begeleiden u graag verder tijdens u zoektocht naar de juiste haaroplossing.

Elite Hair heeft meerdere haaroplossingen voor vrouwen: