Service & kwaliteit

Elite Hair biedt persoonlijke begeleiding, ondersteuning en haaroplossingen voor haarverlies bij vrouwen, mannen en kinderen.

Onze service bestaat uit:

Een Elite Hair haarwerk:
Je krijgt weer het haar dat het beste bij je past! Een mooi en natuurlijk uitziend haarwerk dat gemaakt is van de hoogste kwaliteit materialen. De sensatie van haar, mooier dan echt!

Het Serena programma:
Je wordt opgenomen in het Serena programma. Het Serena programma is ontwikkeld om iedereen, tijdens een ziekteproces, optimaal te kunnen ondersteunen op esthetisch gebied. Onze Elite Hair specialisten ondersteunen je voor, tijdens en na het ziekteproces. Daarmee hopen we je vertrouwen en verlichting te kunnen bieden tijdens deze zware en moeilijke periode in je leven.  Zo kan je al jouw kracht en energie inzetten om beter te worden!

Contact met zorgverzekeraars:
Elite Hair heeft een haarwerk voor iedereen, ongeacht budget. Zorgverzekeraars vergoeden namelijk bij een basis zorgverzekering al € 414,50 van een haarwerk. Elite Hair heeft direct contact met alle zorgverzekeraars. Met behulp van een online computersysteem,  kunnen wij gemakkelijk verzekeringsgegevens opzoeken en direct zien welk bedrag er vergoed wordt. In de meeste gevallen dienen wij de declaratie ook voor je in. Je hoeft dit dus niet zelf uit te zoeken en te regelen . Elite Hair regelt dit voor jou!

Een deskundig advies:
Veel informatie over haarverlies, haarproblemen en haaroplossingen vind je op de Elite Hair website. Hierop staat ook allerlei praktische informatie over problemen tijdens bijvoorbeeld chemotherapie behandelingen en hoe je die problemen kunt verzachten.  Maar wil je meer weten, neem dan contact op met een van onze Elite Hair specialisten. Zij beantwoorden graag al je vragen en voorzien je altijd van een deskundig advies op maat.

Look Good… Feel Better:
Elite is verbonden met de stichting Look Good… Feel Better. Deze stichting verzorgt workshops voor mensen die behandeld worden tegen kanker. Tijdens deze workshops leer je hoe je make-up op een professionele manier kan aanbrengen. Ook krijgt je tips van erkende haarwerkers over hoe je een haarwerk moet behandelen. Gewoon een heerlijke ontspannen manier om  weer even met je uiterlijk bezig te zijn. Vraag ernaar bij een van onze Elite Hair specialisten.