Onderhoud

Met de producten behoudt u een zachte look met glanzend en natuurlijk haar. Het is belangrijk dat u niet gewone haar producten gebruikt (shampoo haarlak enz) dit kan het Elite haar beschadigen. Bij Elite is ten alle tijde een adviseur beschikbaar voor vragen over het onderhoud van uw haar.
Onderhoud en verzorging:
1. Dompel uw haarwerk in lauwwarm water.
2. Los een kleine hoeveelheid activ shampoo op in het water en haal het haarwerk heen en weer door het water en spoel dan grondig uit met lauw water.
3. Vul de gootsteen opnieuw met lauwwarm water en los hier een kleine hoeveelheid conditioner in op. Leg het haarwerk hierin, even laten inwerken en dan grondig uitspoelen.
4. Rol het haarwerk in een handdoek en knijp het droog of dep het droog.. niet wrijven!!
5. Spray met de beschermende, zijdeachtige spray om de glans te behouden en om te beschermen tegen de schadelijke effecten van uv straling.
6. Laten drogen op een haarwerk standaard.
TIP VAN DE PRO… NOOIT NAT BORSTELEN!


wassenHet onderhoud van echt haar is wat preciezer. Uw Elite specialist zal u hierbij natuurlijk ondersteuning bieden.

OP DE JUISTE MANIER PLAATSEN
Om uw haarwerk op de juiste manier te positioneren op het voorhoofd, als u uw haargrens niet meer kunt zien, kunt u gebruik maken van de volgende maatstaf: Plaats uw hand op uw voorhoofd met de vingers tegen elkaar en positioneer de pink tussen uw wenkbrauwen, uw haargrens is waar de wijsvinger eindigt. Nadat alles goed in positie is gebracht moet het haarwerk vergeten worden! Zodat u uw levensstijl niet hoeft te veranderen.
1.  Schud uw haarwerk, om zo volume en een luchtige en natuurlijk valling te krijgen.
2. Plaats het haarwerk van voor naar achter. U zet de voorkant overdreven ver naar uw voorhoofd zodat het haarwerk als het ware haakt, dan trekt u het naar achter toe over het hoofd. Nu de voorkant van het haarwerk op de haargrens plaatsen.
3. Zorg ervoor dat de kap goed zit en achterin de nek niet dubbel zit zo bent u verzekert van een comfortabel gevoel en het geeft u zekerheid.
4.  Breng balans in het haarwerk: De bakkebaarden moeten symmetrisch en waterpas zijn op de slapen.
5.  Herontdek het plezier van uw haar op basis van uw dagelijkse activiteiten.

 

opzetten

UW SCHOONHEID; WIMPERS, WENKBRAUWEN, HUID EN NAGELS.
Voor een reconstructie zijn een aantal oplossingen voor handen:
Nieuw zijn de afneembare Elite wenkbrauwen, met een buitengewoon mooi resultaat.
Met een make-up potlood of semipermanente make-up poeder.
Speciale Elite Wimpers.