Haarwerkspecialist In Balans Bussum

Welkom bij Haarwerkspecialist In Balans
Haarwerkspecialist-In-Balans-BussumMooi en verzorgd haar geeft je een krachtige externe uitstraling en innerlijke zelfverzekerdheid. Helaas krijgen veel vrouwen te maken met haarverlies. De balans wordt verstoord en iets wat triviaal leek, blijkt cruciaal te zijn voor jouw voorkomen en eigenwaarde. Haarwerkspecialist In Balans haalt de onzekerheid met veel inlevingsvermogen en zorg bij je weg en biedt natuurgetrouwe haarwerken die het zelfvertrouwen boosten en niet van echt te onderscheiden zijn.

Het maken, knippen en couperen van een haarwerk gaat bij ons om de persoon. Onze ruime ervaring leert dat een goed zittend kapsel het verschil kan maken. We weten ook dat er een taboe rust op haaruitval bij vrouwen. Wij helpen u daarom discreet van het kennismakingsgesprek tot de regelingen met de zorgverzekering. Om uiteindelijk natuurgetrouw haarwerken te realiseren waarmee alle dagelijkse bezigheden uitgevoerd kunnen.

Wij staan voor u klaar!
Wij heten u welkom voor een informatief, vrijblijvend kennismakingsgesprek bij een van onze haarwerkspecialisten. Dit gebeurt in alle rust in een van onze cabines. Neemt u gerust een vriendin, partner of familielid mee. Als u een afspraak maakt kunt u vaak dezelfde dag nog terecht en anders kiezen we samen een geschikt moment. Samen met u zoeken we de beste oplossing. Wij handelen discreet en uw privacy is gewaarborgd.

Als u op medische indicatie (vaak via uw huisarts) bij ons terecht komt, helpen wij u graag met het verkrijgen van een vergoeding voor uw pruik via uw zorgverzekering. We brengen uw vergoeding direct in mindering op het aankoopbedrag en regelen de rest met uw zorgverzekeraar. Haarwerkspecialist In Balans is aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland en wij zijn ANKO gecertificeerd.

Download Haarwerk catalogus:

  VROUWEN   MANNEN

Contactgegevens

Huizerweg 27
1401 GG Bussum

T. +31-(0)35-691 51 61
E. info@haarwerkspecialist-in-balans.nl
W. www.haarwerkspecialistinbalans.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 12:00

Contact vestiging

  • Hidden

Introvideo haarwerken