Kapsalon & haarwerken ‘de Kapperie’ Arnhem (Elden)

Monique van Hulzen - de KapperieEven voorstellen:

Mijn naam is Monique van Hulzen. Ik ben al bijna 30 jaar de eigenaar van kapsalon & haarwerken ‘de Kapperie’ in Arnhem (Elden) De salon heeft een luxe uitstraling met een huiselijke sfeer. Mijn dochter Lidy runt de kapsalon en ikzelf de haarwerksalon. Dit doen wij samen met veel passie en plezier.

Kaalheid is voor veel vrouwen en mannen een probleem, dat in sommige gevallen tot psychische problematiek leidt. Ik kan u helpen bij het zoeken van de beste optie om met een haarwerk of haarstuk deze vorm van “kaalheid” te camoufleren.

Er zijn verschillende soorten van haaruitval (b.v. alopecia) ook wanneer u op basis van een andere aanleiding te horen krijgt dat uw haren tijdelijk of blijvend kunnen gaan uitvallen is het raadzaam om direct contact met ons op te nemen. Ik kan u dan vroegtijdig informeren over alle (on)mogelijkheden in uw specifieke geval. Ik zoek graag samen met u naar een geschikte oplossing voor uw haar probleem.

Omdat we werken op afspraak bent u altijd verzekerd dat u altijd die zorg en privacy krijgt die noodzakelijk is. Wij werken altijd volgens een 3-stappenplan.

Maak vrijblijvend een afspraak
Omdat we werken op afspraak bent u altijd verzekerd dat u altijd die zorg en privacy krijgt die noodzakelijk is. Voor nieuwe klanten altijd volgens een 3-stappenplan.

  • stap 1 het Intakegesprek
  • stap 2 passen en kiezen
  • stap 3 de nazorg

Als u contact met ons opneemt, zult u merken dat wij ruim de tijd nemen om u van dienst te zijn en om uw vragen te beantwoorden. Zeker als het gaat om het aanmeten van een haarwerk, per slot van rekening kan het heel emotioneel zijn om met haaruitval geconfronteerd te worden.

Na de telefonische kennismaking kunt u ten alle tijde een vrijblijvende afspraak maken (het zogenaamde intakegesprek). Zo nodig komen wij ook aan huis of ziekenhuis. Tevens zijn wij erkend door alle verzekeraars en zijn ANKO gecertificeerd.

Heeft u vragen, is iets niet duidelijk? Schroom dan niet om te bellen! Wij staan ook dan voor u klaar! Tot slot…. Helpen wij u ook met de financiële afwikkeling.

Ik heet u graag welkom in mijn salon!

Download Haarwerk catalogus:

  VROUWEN   MANNEN

Contactgegevens

Westerveldsestraat 40-A
6842 BV Arnhem

T.026 – 381 60 82 of 06 – 25 00 21 47
E. info@dekapperie.nl
W. www.dekapperie.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 08:00 – 15:00

Contact vestiging

  • Hidden

Introvideo haarwerken