Haarproblemen bij mannen

Helaas komt haarverlies bij mannen vaak voor. Bijna alle mannen krijgen ooit te maken met gedeeltelijke of gehele kaalheid door haaruitval. Bij mannen start beginnende kaalheid vaak met dunner wordend haar bovenop het hoofd. Daarnaast zijn inhammen een typisch kenmerk van beginnende kaalheid. Deze beginnende kaalheid wordt vaak veroorzaakt door Alopecia Androgenetica, oftewel erfelijke kaalheid.

Mooi en vol haar is ook voor mannen erg belangrijk, want het is en blijft zeer bepalend voor je uiterlijk. Met je haar en de manier waarop je het draagt, kan je anderen laten zien wie je bent. Steeds meer mannen hebben problemen met hun haarverlies. Ook voor mannen geldt, dat door het verliezen van je haar het zelfbeeld kan veranderen en daarmee kan ook het zelfvertrouwen kan afnemen. Haarverlies kan uiteindelijk soms zelfs leiden tot een depressie.

Elite Hair specialisten weten, door vele persoonlijke gesprekken met klanten, hoe belangrijk het is om haarproblemen te verhelpen. Daarom biedt Elite Hair een grote keuze in haarwerken en haaraanvullingen voor mannen. Zo kan voor elke man de meest natuurlijke oplossing voor het haarprobleem geselecteerd worden.

Is het nog niet helemaal duidelijk wat de oorzaak van het haarverlies is? Ook bij het bepalen van een haarprobleem kunnen wij een rol spelen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk advies. Onze Elite Hair specialisten informeren en begeleiden je graag verder tijdens de zoektocht naar de juiste haaroplossing.

Elite Hair heeft meerdere haaroplossingen voor mannen: