Haarproblemen

Zowel mannen als vrouwen krijgen weleens te maken met haarproblemen zoals, haaruitval, dunner wordend haar of kale plekken. Het is voor de meeste mensen een heftige confrontatie wanneer blijkt dat het hebben van een volle haardos niet meer vanzelfsprekend is. Dit kan leiden tot (grote) onzekerheid.

Oorzaken haarproblemen
De oorzaken van haaruitval en andere haarproblemen kunnen zeer verschillend zijn. De meest voorkomende oorzaak is erfelijke aanleg en verschillende vormen van Alopecia. Maar ook hormonale afwijkingen, huidziektes als eczeem en allergie, bestraling, chemotherapie, stress en gebruik van medicijnen kunnen haarverlies veroorzaken.

Wilt u meer weten over uw haarproblemen? Meld u aan voor een gratis hoofd en haar analyse door onze haarspecialisten.

Onderscheid haarproblemen mannen en vrouwen:

Haarproblemen bij mannen
Steeds meer mannen maken zich zorgen over hun haarproblemen. Bij de meeste mannen heeft dit te maken met haaruitval en (beginnende) kaalheid, inhammen en dunner worden haar bovenop het hoofd. Bij een groot percentage is er sprake van haaruitval door erfelijke aanleg. Andere veel voorkomende oorzaken van haaruitval bij mannen kunnen stress, (huid)ziektes, medicijngebruik of voeding zijn.

Haarproblemen bij vrouwen
Voor vrouwen is haarverlies vaak een groot probleem. Haarproblemen bij vrouwen hebben vaak te maken met haaruitval of dun, droog, vet of futloos haar. Deze problemen kunnen een grote invloed hebben op de gemoedstoestand van een vrouw. Veel voorkomende oorzaken van haarverlies bij vrouwen zijn (net als bij mannen), erfelijke aanleg, stress, (huid)ziektes, medicijngebruik en voeding. Maar bij vrouwen kan ook de zwangerschap en de menopauze (overgang) haaruitval als gevolg hebben.

Elite Hair begrijpt hoe belangrijk het is om haarproblemen te verhelpen en ervoor te zorgen dat je zeker door het leven gaat. Met een zeer persoonlijke benadering en uiterst professionele haarwerken biedt Elite Hair iedereen de meest natuurlijke oplossing voor alle haarproblemen. Ervaar de sensatie van haar, mooier dan echt!