Haarwerken na chemo

Een van de vervelende bijwerkingen van chemotherapie is haarverlies. Deze vorm van haarverlies is bijna altijd tijdelijk, maar kan emotioneel erg belastend zijn. Voor zowel de patiënt als voor de omgeving kan deze ingrijpende verandering van het uiterlijk als zeer heftig worden ervaren. Vaak omdat haarverlies ook voor de buitenwereld zichtbaar maakt dat iemand heel erg ziek is. Het herstelproces kan hierdoor negatief worden beïnvloed. En dat terwijl alle energie juist nodig is om beter te worden.

Het dragen van een haarwerk geeft je het vertrouwde uiterlijk terug en zo kan je volop werken aan het herstelproces, zonder dat mensen zien dat je ziek bent. Elite Hair begrijpt hoe belangrijk het is om de juiste haaroplossing te kiezen. Onze haarspecialisten begeleiden en ondersteunen je in het proces voor een haarvervanging. Een juiste keuze voor model, kwaliteit en draagcomfort speelt hierbij een grote rol.

Voor mensen die last hebben van synthetische stoffen, zijn er haarwerken gemaakt van uitsluitend 100% echt menselijk haar. Elite Hair haarwerken worden gemaakt van hoge kwaliteit, soepele en comfortabele materialen. Dit zorgt ervoor dat de haarwerken licht van gewicht zijn, zacht aanvoelen en daardoor comfortabel dragen. De haarwerken zijn zelfs eenvoudig zelf te onderhouden. Want echt, een mooi en natuurlijk uitziende pruik is een heel goed alternatief voor de komende maanden!

Met het Serena programma bieden wij ondersteuning op esthetisch gebied, maar ook op het gebied van welzijn tijdens de behandelingen. Lees hierover meer op onze Serena pagina.

Bij alle Elite Hair vestigingen is er de mogelijkheid om, onder professionele begeleiding, de verschillende soorten haarwerken te bekijken en te passen. Vanzelfsprekend gebeurt dit in een sfeervolle, rustige en prettige omgeving waar een Elite Hair specialist alle tijd neemt om samen het juiste haarwerk te vinden. Lukt het niet om naar een Elite Hair vestiging toe te komen. Geen probleem! Wij komen net zo makkelijk naar jou toe. Vanzelfsprekend is ook een afspraak op locatie kosteloos en geheel vrijblijvend. Neem contact op via telefoon of e-mail en vraag naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak. Wij helpen je graag verder!