Timme Haircreations – Kapsalon en specialist in haarwerken/extensions Leeuwarden

Het natuurlijke proces van kaal worden kan iedereen overkomen, maar de keuze om kaal te blijven is aan jou.

Bij Timme Haircreations, de specialisten in haarwerken in het Noorden, staan Frederik en Anja Timme en Lydia Kieft voor je klaar. Ze hebben zich gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige, onzichtbare haarwerken, haarstukken, haartoevoegingen en extra volume op een discrete en persoonlijke manier.

Wanneer een klant contact met ons opneemt, plannen we direct een vrijblijvend intakegesprek, dat binnen 5 dagen kan plaatsvinden, zowel in onze salon als bij de klant thuis. Tijdens dit gesprek bespreken we uitgebreid de wensen van de klant. Als de keuze wordt gemaakt voor een haarwerk of haarstukje, kunnen we deze vrijblijvend voor de klant bestellen en reserveren, met een levertermijn van 6 weken.

Bij het samenstellen van het haarwerk of haarstuk, bekijken we modellenboeken en kleurstalen om de juiste keuze te maken. Nadat de bestelling is binnengekomen, nemen we de tijd om samen met de klant het meest geschikte model en de juiste kleur te selecteren. Vervolgens wordt het haarwerk op maat gemaakt, geknipt en gestyled. Onze expertise strekt zich uit over dameshaarwerken, herenhaarwerken en haarwerken voor kinderen.

Na de aanschaf van een haarwerk krijgen onze klanten een uitgebreid pakket met verzorgingsproducten mee naar huis. Bovendien plannen we een vervolgafspraak in voor service en controle. Gedurende deze periode nemen we regelmatig telefonisch contact op om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt, omdat klanttevredenheid onze hoogste prioriteit heeft. We begrijpen dat haarverlies een zeer persoonlijke en gevoelige kwestie is bij Timme Haircreations.

Download Haarwerk catalogus:

  VROUWEN   MANNEN

Contactgegevens

Willem Alexanderplein 11
9831DW Leeuwarden

T. +31 (0)58 – 2884 530
E. info@timmehaircreations.nl
W. www.timmehaircreations.nl/

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 08:30 – 18:00

Contact vestiging

  • Hidden

Introvideo haarwerken