Veel gestelde vragen en antwoorden

Veel gestelde vragen / antwoorden:

Waar kan ik haar accessoires kopen evenals de Elite?
Onze haar stukken en onze accessoires zijn verkrijgbaar in onze winkels. De volledige lijst kunt u vinden onder de link “Dichtstbijzijnde winkel”

Moet ik een afspraak maken?
Dit is noodzakelijk, de consultatie is gratis (duurt ongeveer 1 uur). Zo kunt u veilig verschillende soorten haar proberen en uw Elite adviseurs begeleiden u in uw keuze. Aarzel niet om het haar dat je graag bij het ​​maken van uw afspraak te geven.

Kan ik het haar stuk meteen meenemen?
Ja, als het model geschikt is voor u kunt u het haarstuk direct meenemen na uw afspraak . Indien aanpassingen nodig zijn, zullen ze zo snel mogelijk worden gemaakt .

Uw pruiken bestaan ze ​​in verschillende maten ?
Voor uw gemak heeft Elite haar voor het standaard hoofd omtrek van 53-56 cm gemaakt . Sommige modellen zijn verkrijgbaar in kleine ( 51-53 cm ) en groot ( 55-58 cm ) .

Mag ik iemand meenemen tijdens mijn afspraak?
Een haar stuk uitkiezen is een belangrijke beslissing, natuurlijk kunt u langskomen met de persoon van uw keuze tijdens uw afspraak.

Hoeveel kost een haarstuk ongeveer?
De prijzen variëren afhankelijk van het haar (synthetische vezels of echt haar ). Elite heeft ook ElitEco haar gecreëerd dit zijn haar stukken voor mensen met een beperkt budget.

Heb ik recht op een vergoeding van de verzekering?
Elite is een erkend haarwerkers bedrijf en voldoet aan alle eisen. Uw zorgverzekering betaald alleen al uit uw basispakket €393,- mee aan uw haarwerken. Voor een aanvullende vergoeding kunt u het beste contact opnemen met uw verzekering.

Is het echt haar?
Elite biedt haar in synthetische en natuurlijke haren. Voor de kunst vezels maken wij gebruik van geavanceerde technologie om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken. Ons echt natuurhaar wordt geselecteerd door een team van professionals met de nodige know how. Zo kan Elite altijd aan uw wensen blijven voldoen.

Ik heb gehoord dat pruiken jeuken op de hoofdhuid?
De jeuk is niet te wijten aan het haarwerk. Jeuk is vaak te wijten aan een gebrek van hydratatie van de hoofdhuid . Praat met uw adviseur Elite , hij zal je vertellen dat de zorg voor uw comfort .

Voorkomt het dragen van de pruik hergroei?
Nee, de monturen van Elite haarwerken zijn luchtig en bevorderen de hergroei in de beste omstandigheden .

Zodra mijn haar weer gaat groeien mag ik het dan kleuren?
Het beste is om het haar te kleuren tijdens hergroei te voorkomen . Echter, kleuring met natuurlijke producten ( zonder ammoniak ) is akkoord zodra de arts geeft zijn instemming heeft gegeven.

Hoe onderhoud ik mijn haarwerk?
De natuurlijke en synthetische haren hebben speciale zorg nodig hebben om hun uitstekende eigenschappen te behouden . Elite heeft een reeks van producten ontwikkeld gericht op het onderhoud van uw haarwerk.

Kan ik de shampoo van Elite gebruiken voor mijn eigen haar?
De lijn met producten Elite ” natuurlijk haar ” is ook geschikt voor uw eigen haar. Deze specifieke producten kunnen worden gebruikt op zeer droog en uitgedroogd haar.

Mag ik mijn haarwerk föhnen?
Synthetisch haar behoudt zijn styling. Je hoeft dit niet te föhnen of warmte aan toe te passen. Dit kan de kwaliteit van het haar beschadigen . U kunt het natuurlijke haar wel föhnen, zolang je eerst de wortels droogt.

Kan ik gaan zwemmen met de Dermofusion?
Dermofusion is een haarwerk gemaakt van een ultra dun membraan ter dikte van een contactlens. Het haar is in dit membraan geïmplanteerd dus niet geknoopt! Het is volledig onwaarneembaar voor andere en u kunt er alles mee, zoals zwemmen hardlopen enz.

Ik heb fijn haar zonder volume , is er voor mij ook een oplossing?
Elite heeft volume +. Volume + herstelt het volume, de dichtheid en lengte van uw haar.

Mijn kaalheid vordert , ik wou dat ik meer haar had. Wat stel je voor?
Om kaalheid te verbergen , maakt Elite gebruik van de nieuwste technologie in haar fix : de Dermofusion methode . Om de techniek Dermofusion beter te visualiseren , kunt u ook kijken naar de video ” Haaruitval: het einde van het probleem ” en maak een afspraak met je begeleider bij Elite . Het consult is gratis en vrijblijvend .

Hoe kan ik Elite documentatie te krijgen?
U kunt onze brochures online aanvragen door te klikken op ” Contact” . Wilt u een brochure per post ontvangen , gelieve deze aan te vragen . Wij zullen deze zo snel mogelijk aan u verzenden.