Peels haarmode Eindhoven

Jeroen-Peels-HaarmodeHaarwerk is vakwerk
Peels Haarmode is niet zomaar een pruikenmaker. Al drie generaties lang, sinds 1921, wordt in ons familiebedrijf het pruikenmakers vak van vader op zoon doorgegeven. Met veel vakmanschap en liefde voor dit eeuwenoude ambacht gebruiken broer en zus Petra en Jeroen Peels de nieuwste technieken voor het vervaardigen van een representatief, modieus en natuurlijk haarwerk. Onze kennis van haarwerk in combinatie met een eigentijdse kapsalon zorgen ervoor dat uw tweede kapsel er zo natuurlijk mogelijk uitziet.

“Elke pruik is maatwerk, elke drager is uniek.”
Hoe lang ik als haarwerkspecialist werkzaam ben? Ik ben opgegroeid in de zaak: op m’n twaalfde knoopte ik al sinterklaasbaarden”, zegt Jeroen. Hij is de
derde generatie die, sinds de opening in 1921, het ambacht uitoefent. Want pruiken maken is echt een vak. “Een specialisme. Elke pruik is maatwerk en elke drager is een uniek persoon die ik weer trots en zelfverzekerd wil maken.

“Pruiken kunnen je uiterlijk helemaal veranderen.”
Voor Petra is Peels Haarmode haar tweede huis. In 1983 begon ze als kapster in de zaak van haar vader. “De ouderdom komt soms met gebreken. Maar je hoeft ze niet allemaal te accepteren. Laat je goed adviseren als je kiest voor een haarwerk, want er is niets wat je hele uiterlijk zo kan veranderen.” Petra geeft workshops voor de stichting “Look Good Feel Better”, voor vrouwen die als gevolg van een chemokuur hun haar hebben verloren.

Pruiken met een natuurlijke look
Denkt u ook over een nieuw en modern, of juist klassiek kapsel? Of zoekt u een handgeknoopte pruik of een haaraanvulling van natuurlijk Europees haar?

Maak dan gewoon eens vrijblijvend een afspraak. U kunt altijd binnen 5 werkdagen terecht. In de uitgebreide collectie haarwerken van Peels Haarmode vindt u precies wat bij uw persoonlijkheid past. Naast maatwerk van Europees haar leveren wij ook een grote collectie pruiken van Elite Hair direct uit voorraad. Mocht er een bepaalde kleur onverhoopt niet in huis zijn, dan wordt die besteld en binnen enkele dagen geleverd. Onze medewerkers zijn getraind in de nieuwste coupes. Ze knippen elk standaard haarwerk precies naar wens.

Wij zijn Anko Haarwerk Specialist en erkend door Stichting Erkenningsregelingen Medische Hulpmiddelen SEMH.

Download Haarwerk catalogus:

  VROUWEN   MANNEN

Contactgegevens

Strijpsestraat 158
5616 GT  Eindhoven

T. +31-(0)40 – 2518029
E. info@peelshaarmode.nl
W. www.peelshaarmode.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 08:30 – 16:00

Contact vestiging

  • Hidden

Introvideo haarwerken