Veel haaruitval

Wanneer is haaruitval, veel haaruitval of verschrikkelijk veel haaruitval? Een gemiddeld mens verliest ongeveer 100 haren per dag. Verlies je meer haren dan 100 per dag, dan lijkt dat al snel op haaruitval. Het is natuurlijk niet eenvoudig om precies te weten hoeveel 100 haren per dag is. Je zou de haren kunnen gaan tellen, maar dat is onbegonnen werk en zegt uiteindelijk nog niets over het wel of niet veel haaruitval is. Word je haardos snel dunner, verlies je grote plukken met haar tegelijk en zie je je hoofdhuid opeens door je haren heen? En heb je het daar moeilijk mee? Dan lijkt het erop dat jij het verliezen van haren als veel haaruitval ervaart. En daarom is het belangrijk de oorzaak van jouw haarverlies te bepalen.

Elite hair kan je helpen de oorzaak van veel haaruitval te achterhalen. Door een haar- en hoofdhuidanalyse stelt een Elite hair specialist vast of het gaat om veel haaruitval. Ook de oorzaak van haaruitval kan zo bepaald worden.

Waardoor ontstaat veel haaruitval?

Last van veel haaruitval? Maak nu een afspraak!Veel haaruitval wordt veroorzaakt door alopecia androgenetica, oftewel erfelijke aanleg. Maar ook andere vormen van alopecia (haarziekten), behandeling van ziekten (chemotherapie), verminderde werking schildklier, stress, medicatie, voeding, ijzer- en of vitaminetekorten of een slechte conditie van de hoofdhuid en/of haarwortels kunnen leiden tot haaruitval. Informatie over deze veel voorkomende oorzaken van veel haaruitval is overal te vinden.

Toch is het erg belangrijk om vast te stellen waardoor haaruitval bij jou wordt veroorzaakt. Zo kan een persoonlijk behandelplan opgesteld worden. En gezocht worden naar een voor jou best passende haaroplossing. Ook bij veel haaruitval is het belangrijk het kapsel zo natuurlijk mogelijk te herstellen en volledig naar jouw wens.

Persoonlijk advies bij veel haaruitval

Verhelp veel haaruitval. Neem contact met ons op.Blijf niet rondlopen met vragen over veel haaruitval. Kom langs bij Elite hair voor een persoonlijk advies. Een Elite hair specialist kan antwoord geven op de vraag of je echt last hebt van haaruitval. En samen kan er gezocht worden naar een haaroplossing die het best past bij jou! Twijfel niet langer en maak een afspraak. Onze Elite Hair specialisten informeren en adviseren je graag over veel haaruitval.