Pruiken na chemo

Een veel voorkomende behandeling tegen kanker is chemotherapie. Helaas is een van de meest vervelende en zichtbare bijwerkingen van chemotherapie haarverlies. Pruiken na chemo is een oplossing waar veel mensen, die te maken krijgen met haaruitval, naar zoeken.

Elite Hair begeleidt en ondersteunt mensen in de zoektocht naar een juiste haarvervanging. Schrik vooral niet bij het denken aan pruiken na chemo als oplossing. Het dragen van mooi uitziende pruiken na chemo kan helpen om te focussen op het herstelproces. Zo kan je al je energie inzetten om beter te worden!

Haaraanvullingen of pruiken na chemo

Elk lichaam reageert anders op chemotherapie. En voor iedereen en elk soort kanker wordt weer een andere behandeling gekozen. Daardoor is ook het haarverlies bij iedereen anders. Standaard pruiken na chemo is daarom geen goede oplossing voor deze vorm van haaruitval. Het juiste model, de kwaliteit en het draagcomfort bij pruiken zijn heel belangrijk. Synthetische materialen kan irritatie geven bij pruiken na chemo. Daarom heeft Elite Hair ook een ruime keuze in haarwerken die gemaakt zijn van 100% menselijk haar. Daarnaast zijn de meeste haarwerken gemaakt van soepele en zacht aanvoelende materialen. Zeker bij pruiken na chemo is het fijn om geen irritatie te voelen bij het dragen.

Mooi uitziende pruiken na chemo een goed alternatief

Om je zorgen over een kaal wordend hoofd weg te nemen, kunnen wij je voorafgaand aan de behandeling al adviseren over pruiken na chemo. In een van de Elite Hair vestigingen adviseren wij je graag over onze haaroplossingen. De mogelijke pruiken na chemo kunnen zelfs al gepast worden. Zo krijg je alvast een beeld van hoe je eruit kan zien met een mooi natuurlijk uitziend haarwerk. Informatie over pruiken na chemo kan overigens ook geheel vrijblijvend op locatie gegeven worden (ziekenhuis of thuis).

Pruiken na chemo? Elite helpt u!Echt, pruiken na chemo hoeft geen probleem te zijn. Het kan juist een mooi natuurlijk alternatief zijn voor je eigen haar tijdens en na chemotherapie. Bel een Elite Hair specialist voor meer informatie over pruiken na chemo of maak direct een afspraak. Wij helpen graag!