Pruik van echt haar

Het identificeren van de aard en omvang van uw haaruitval is van cruciaal belang voor het bepalen welk type haarwerk het meest geschikt is voor uw behoeften. Haaraanvuling kan een geweldige oplossing zijn voor gelokaliseerde haaruitval. Als de haaruitval uitgebreider of diffuus is, zal een pruik van echt haar of synthetisch haar ideaal zijn.

Pruik van echt haar? Kom langs voor een haar- en hoofdhuidanalyse

Onze Elite Hair specialisten hebben jarenlange ervaringen op het gebied van haarwerken zoals een pruik van echt haar. Zij helpen u graag bij het classificeren van uw specifieke type en de mate van haaruitval. De resultaten van onze haar- en hoofdhuid analyse neemt onze specialist met u door en nog belangrijker, matchen dit met de selectie van producten die het meest voldoen aan uw behoeften. Een belangrijke keuze is of het een pruik van echt haar of synthetisch haar wordt.

 

De verschillen tussen een pruik van echt haar en synthetisch haar

Welke is geschikt voor u? Een pruik van echt haar of synthetisch haar? Misschien beide. Menselijk haar en synthetisch haar hebben voordelen en beperkingen die helpen bij het maken van de juiste keuze tussen een pruik van echt haar of synthetisch haar. Beide zijn grote keuzes voor u, afhankelijk van uw budget, tijd en behoeften.

Een pruik van echt haar biedt de meest natuurlijke look en feel. Het is opmerkelijk zacht met een glans en beweging die niet gemakkelijk wordt nagebootst in synthetisch haar. Een pruik van echt haar is ook zeer veelzijdig.

Menselijk haar kan worden geknipt en gestyled naar uw persoonlijke smaak. En hoewel een pruik van echt haar een duurdere keuze is, met de juiste zorg, is het ook duurzamer en kan de pruik van echt haar langer dan een jaar meegaan.

Een pruik van echt haar is verreweg de betere keuze als kwaliteit de enige factor is. Anders dan de prijs, is het belangrijkste nadeel van een pruik van echt haar: vereiste onderhoud – zoals met natuurlijk haar.
Voor velen geniet de dagelijkse styling van een pruik van echt haar de voorkeur. Het zorgt voor meer controle over het uiterlijk en ook een gevoel van normaliteit die het dagelijkse styling ritueel opwekt.

Voor een pruik van echt haar komt u naar een Elite vestiging

Elite Hair specialisten staan voor u klaar om u te begeleiden bij het maken van de passende keuze voor uw levensstijl en behoeften. Bovendien is het heel belangrijk om het haarwerk te verzorgen met producten die speciaal ontwikkeld zijn voor een pruik van echt haar. Onze specialist kan u ook hierin adviseren. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.