Onze 5 verplichtingen tegen over onze klanten

Onze verplichtingen tegen over onze klanten

Elite biedt persoonlijk steun tijdens uw medisch traject voor vrouw, man en kinderen.

Verplichting nr1:
U krijgt het haar wat het beste past bij uw imago dankzij haarwerken die op hoog technisch niveau zijn vervaardigd en van top kwaliteit zijn.

Verplichting nr2:
U wordt opgenomen in het Serena programma. Het programma omvat het volgende:

* 1e consult is gratis voor aanvang van het medisch traject indien dit van toepassing is. Tijdens het consult wordt vrijblijvend een selectie gemaakt van het haar wat het beste bij u past.

* Aanpassing van het kapsel met persoonlijke zorg zodat het mogelijk blijft om het kapsel te veranderen tot het gewenste resultaat bereikt is.

* Haargroei, als het haar begint te groeien na de behandeling wordt gezorgd voor een huis hydratatie om vervelende huidirritatie te voorkomen. De eerste kleur behandeling en de eerst knipbeurt worden gratis uitgevoerd.

Verplichting nr3:
U voorzien van een haarwerk ongezien uw inkomsten. Uw verzekering vergoed een deel van uw haarwerk uit de basis vergoeding dit is al €393. Elite heeft met alle zorgverzekeraars contracten en beschikken over een computer programma waarmee zij gemakkelijk uw verzekering gegevens kan opzoeken. Ook dienen wij in de meeste gevallen de declaratie voor u in. U hoeft dus niets zelf te regelen en lastige declaraties te doen. Elite doet dit voor u!

Verplichting nr4:
Heeft u vragen over wat u allemaal te wachten staat tijdens de chemotherapie kijkt u dan op www.elite.serena.nl. Hier vindt u allerlei praktische informatie over problemen tijdens de behandeling en hoe deze te verzachten. Het is een verzamelsite van informatie ook over hoe bijvoorbeeld homeopathie kan helpen bij de verschijnselen van chemotherapie. Een site waar iedereen die met de gevolgen van chemotherapie in aanraking komt te recht kan met zijn of haar vragen.

Verplichting nr5:
Elite verbindt zich ook met de stichting look good feel better deze stichting verzorgt workshops waar u even weer behandeld wordt als mens en niet als patiënt. Op deze workshop wordt u geleerd hoe make-up op een professionele manier aan te brengen. U krijgt tips van erkende haarwerkers over hoe een haarwerk behandeld dient te worden. Gewoon een heerlijke ontspannen manier om even met uw uiterlijk bezig te zijn. Al deze informatie vindt u op www.elite-serena.nl

 

foto bij verplichtingen