Kaalheid bij vrouwen

Kaalheid bij vrouwen, wij helpen je.Kaalheid bij vrouwen komt voor, haarverlies is niet alleen een mannenprobleem. Het is van essentieel belang om een goede diagnose te maken voor de keuze van een behandeling voor kaalheid bij vrouwen. Maak vandaag nog een afspraak met een Elite Hair specialist voor een persoonlijk consult. Een haar- en hoofdhuid analyse geeft duidelijkheid en maakt een voorspelling van het behandelresultaat mogelijk.

40% van alle vrouwen ervaart na het veertigste levensjaar dat hun haar dunner wordt. Dat is spijtig want het zelfbeeld wordt sterk beïnvloedt door het haar. Er is wat tegen te doen maar wondermiddelen bestaan niet voor kaalheid bij vrouwen. De behandeling van kaalheid is afhankelijk van de achterliggende oorzaak.

 

Oorzaken voor kaalheid bij vrouwen

Er zijn verschillende soorten kaalheid bij vrouwen. Vrouwen worden meestal niet geheel kaal, maar de resterende haren hebben een dunnere structuur, zijn minder stevig en breken daardoor eerder af. De erfelijke aanleg voor kaalheid , Alopecia androgenetica, komt vooral tot uiting op de middenlijn van het hoofd. Kaalheid bij vrouwen in de voorste haarlijn(Frontale fibroserende alopecie) komt voor bij vrouwen in en na de menopauze. Het heeft onomkeerbaar haarverlies tot gevolg.
Andere mogelijke oorzaken van kaalheid bij vrouwen zijn stress (Telogeen effluvium) en een storing in het afweersysteem met pleksgewijze kaalheid (alopecia areata) tot gevolg.

Als je de reclame moet geloven dan is veel, volumineus haar het schoonheidsideaal voor vrouwen. Kaalheid bij vrouwen is het tegenovergestelde. Geen wonder dat kalende vrouwen het moeilijk hebben en van alles proberen om hun haaruitval te stoppen of te maskeren. Verzorgende producten voor haar en hoofdhuid en bij een ernstige vorm van kaalheid bij vrouwen is het dragen van een haarstukje of een volledig haarwerk een goede oplossing.

Neem contact op over kaalheid bij vrouwen.Kaalheid bij vrouwen, wij lossen het op.

Elite Hair heeft veel ervaring met haaroplossingen voor kaalheid bij vrouwen. Of het nu gaat om een kleine aanvulling in het gebied waar het probleem zich bevindt, zoveel mogelijk gebruik makend van het eigen haar. Danwel andere haartechnieken voor andere vormen van kaalheid bij vrouwen. Maakt u zich geen zorgen: hoe weinig haar u ook heeft, er kan altijd haar geplaatst worden. Neem vandaag nog contact op met een ervaren Elite Hair specialist in kaalheid bij vrouwen. Klik hier voor de dichtstbijzijnde vestiging.