Haaruitval na bevalling

Haaruitval na bevalling komt bij veel vrouwen voor. Het is een natuurlijk proces, aangezien tijdens de zwangerschap vouwen door een verandering in de hormoonhuishouding vaak minder haarverlies dan gewoonlijk hebben. Ook in situaties van stress of (over)vermoeidheid kan het haar van de vrouw te lijden hebben.

Last van haaruitval na bevalling? Maak nu een afspraak!Haaruitval na bevalling is van een andere orde dan dagelijks haarverlies. Sommige vrouwen beseffen niet dat hun lichaam zo aan het veranderen is. Dagelijks haarverlies van ongeveer 80 -100 haren per dag is heel gewoon en hoort bij de haarcyclus. Een vrouw voelt zelf aan wanneer de grens van normaal haarverlies wordt overschreden. Maakt u zich zorgen over uw haaruitval na bevalling? Neem dan contact op met onze Elite Hair specialist van een vestiging bij u in de buurt.

Haaruitval na bevalling kan maanden duren voor herstel optreedt en soms blijft het haar iets dunner. In 80% van de gevallen houdt het haaruitval binnen een periode van 4 maanden op.

 

Wat kun je doen bij haaruitval na bevalling?

Gelukkig is er veel te doen bij haaruitval na bevalling. Vanzelfsprekend is een goede voeding van belang. Aangevuld met een aantal vitaminen, dat het haar kan helpen. De kwaliteit van het haar wordt ook verbeterd door een verzorgende huid- en haarverzorging voor uw type haar. Vraag vandaag nog een gratis haar- en hoofdhuid analyse aan. Een van onze specialisten bespreekt de resultaten en begeleidt u met deskundig advies bij haaruitval na bevalling.

Haaruitval na bevalling? Voorkom het!

Heb je last van haaruitval na bevalling? Geen zorgen want dit is veelvoorkomend/gebruikelijk. Probeer haaruitval na bevalling toch te voorkomen door een verzorgende huid en haarverzorging te gebruiken. Hierdoor voorkom je blijvende beschadiging van de haarwortels. Elite Hair specialisten kunnen u deskundig adviseren over welke producten goed voor uw type haar zijn.

Last van haaruitval na bevalling. Neem contact op. Zorgen over haaruitval na bevalling?

Houdt de haaruitval na bevalling langer aan dan 4 maanden laat dan een huid en haar analyse uitvoeren door een Elite Hair specialist. Neem hiervoor contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.