Haaruitval mannen

“Is er iets te doen aan haaruitval mannen?” Ongeveer 70% van alle mannen krijgt ooit te maken met een vorm van kaalheid of haaruitval, variërend van een lichte vorm tot volledige kaalheid. Haaruitval bij mannen komt helaas niet alleen voor bij mannen boven de 60 jaar. Vaak ontstaat al haaruitval bij mannen die de leeftijd tegen de dertig jaar bereiken, een toch al gevoelige leeftijd. Haaruitval mannen is een veel voorkomend verschijnsel toch kan het leiden tot een obsessie en zelfs depressie. Zeker bij haaruitval mannen op jongere leeftijd.

De Elite Hair specialisten adviseren u bij haaruitval en informeren u graag over de mogelijkheden die er zijn voor haaruitval bij mannen.

Verschillende vormen haaruitval mannen

Haaruitval mannen? Kom langs voor een analyseAlopecia androgenetica, of kaalheid volgens het mannelijk patroon is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij mannen.

Haaruitval door ‘stress’(Telogeen effluvium) kan een gevolg zijn van fysieke of psychische stress. Deze vorm van haaruitval bij mannen is tijdelijk. De haren groeien meestal na circa zes maanden weer terug.

Pleksgewijze kaalheid (Alpecia areata) is een vorm van haaruitval mannen met ronde of ovale plekken, waarbij de huid niet verlittekent. Het is een ziekte van de haarwortels, die overal op je lichaam kan voorkomen. Vaak treedt binnen enkele maanden tot jaren opeens herstel van de haargroei op.

Haaruitval mannen en het gebruik van geneesmiddelen, waarbij de bekendste oorzaak chemotherapie is.

Het lichaam kan door haaruitval bij mannen een signaal geven dat er iets niet goed zit.

Oorzaken haaruitval mannen

Behalve een erfelijke aandoening kan kaalheid ook andere oorzaken hebben. Extreme stress bijvoorbeeld kan leiden tot bovenmatig haaruitval mannen. Ook een ziekte kan er de oorzaak van zijn dat uw lichaam haar zal afstoten.

Een goede diagnose is van essentieel belang voor de keuze van een behandeling van haaruitval mannen.

Oplossingen voor haaruitval mannen

Meer weten over haaruitval mannen? Neem vrijblijvend contact op.Maakt u zich zorgen over haaruitval mannen? Elite Hair International biedt bij ongewenst haarverlies en haaruitval bij mannen een unieke oplossing die niet van het eigen haar is te onderscheiden.

Onze haarwerken en haaraanvullingen voor ongewenst haaruitval mannen zijn heel comfortabel en niet van het eigen haar te onderscheiden! Maak een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk advies bij haaruitval mannen.