Haaruitval door stress

Haaruitval door stress ook wel Telogeen Effluvium genoemd, is vaak van tijdelijke aard. De cyclus van de haargroei herstelt zich over het algemeen weer binnen een half jaar. Blijft dit herstel na haaruitval door stress uit, dan spreken we over chronisch telogeen effluvium. Elite Hair kan aan de hand van een gratis haar- en hoofdhuid analyse u deskundig adviseren over welke producten uw haargroei cyclus bevorderen. Tevens biedt Elite Hair diverse haaroplossingen voor tijdelijke haaruitval door stress. Elite Haar staat u graag vakkundig bij wanneer u haaruitval door stress ervaart.

Hoe herken je haaruitval door stress?

  • Plotseling meer haarverlies dan normaal
  • Zichtbaar dunner haar
  • Jeukend gevoel op hoofdhuid

Oorzaken haaruitval door stress

Bij deze vorm van haaruitval reageert uw lichaam op abnormale psychische of lichamelijke belasting. In periode van stress verhoogt de adrenaline met als gevolg dat er melkzuur wordt geproduceerd die de haarwortels beschadigt met haaruitval door stress als gevolg.

Gevolgen van haaruitval door stress

Uw haar wordt zichtbaar dunner en mogelijk gaat dit gepaard met een jeukende hoofdhuid. Dit alles kan uw zelfvertrouwen aantasten, wat weer voor extra stress zorgt. En dit laatste moet zoveel mogelijk vermeden worden bij haaruitval door stress.

Wat te doen tegen haaruitval door stress?

Haaruitval door stress? Wij helpen je.Er bestaan geen medicijnen of middeltjes om haaruitval door stress te behandelen maar er zijn wel producten die het natuurlijke herstelproces van de haargroei cyclus ondersteunen. Ellite Hair specialisten informeren u graag over onze verzorgende productlijn voor huid en haar bij haaruitval door stress. Op basis van een haar en huid analyse kunnen zij u adviseren met welke producten u het beste uw haar en hoofdhuid kunt verzorgen bij haaruitval door stress. Wacht niet langer en vraag vandaag nog onze gratis haar- en hoofdhuid analyse aan.

Bovendien is er de mogelijkheid om uw zelfvertrouwen een impuls te geven door al dan niet tijdelijk een haarwerk te dragen bij haaruitval door stress. Elite Hair International wordt erkend als specialist op het gebied van het vervaardigen van hightech haarwerken. Onze op maat gemaakte haarwerken zijn zo onzichtbaar dat je er zonder beperkingen intensief mee kunt sporten, zelfs zwemmen of duiken.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog onze gratis haar- en hoofdhuid analyse aan. U kunt ook gelijk een afspraak maken met een van onze Elite Hair specialisten om de beste oplossingen voor uw haaruitval door stress te bespreken.