Haargroei stimuleren

Een van onze meest opvallende uiterlijke kenmerken is hoofdhaar. Een mooie, volle bos haar is dan ook iets waar veel mensen van dromen. Helaas is dat ideaal lang niet voor iedereen weggelegd. Haargroei stimuleren kan een eerste stap zijn om ervoor te zorgen dat jouw haardos vol blijft of juist voller wordt.

Haargroei stimuleren? Maak nu een afspraak.

 

Om te bepalen of haargroei stimuleren een oplossing is voor jouw haarprobleem, start Elite hair altijd met een gratis haar- en hoofdhuidanalyse. Zo wordt snel duidelijk of haargroei stimuleren voor jou een goede oplossing kan zijn. Een Elite Hair specialist informeert je graag over de verschillende mogelijkheden in een eerste vrijblijvend gesprek.

 

 

In welke fase haargroei stimuleren?

Om het groeien van de hoofdharen te kunnen bevorderen (haargroei stimuleren), moet het haargroeiproces worden beïnvloed. Gemiddeld groeit een hoofdhaar 0,35 mm per dag. Haren groeien in verschillende fasen:

  • Groeifase (anagene fase), twee tot zes jaar
  • Overgangsfase (katagene fase), twee weken
  • Rustfase (telogene fase), drie tot vier maanden

Wanneer er sprake is van een relatief korte groeifase van de hoofdhaar, zal haaruitval eerder voorkomen. Haargroei stimuleren in de groeifase kan ervoor zorgen dat de haren langer doorgroeien en minder snel uitvallen.

Kan een gezonde levensstijl haargroei stimuleren?

Gezond leven door bewust en verantwoord te eten, voldoende lichaamsbeweging en stress te vermijden, kan zeker invloed hebben en haargroei stimuleren. Maar ook een goede haarverzorging en het gebruik van de voor jou meest geschikte haarverzorgingsproducten kan haargroei stimuleren. Toch blijft de oorzaak van jouw dunner wordende haardos belangrijk.

Haargroei stimuleren, neem nu contact opEen persoonlijk advies van een Elite Hair specialist is daarom zeer belangrijk. De haar- en hoofdhuidanalyse geeft snel duidelijkheid over de oorzaak van jouw haarprobleem. Daarna volgt een advies op maat over haargroei stimuleren of over een van onze andere haaroplossingen. Blijf niet lopen met vragen over haargroei of haaruitval neem vandaag nog contact op met een Elite Hair specialist. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden betreft haargroei stimuleren.