Extreme haaruitval

Een mens verliest gemiddeld 100 haren per dag. Wanneer je meer dan die 100 haren per dag verliest, spreek je over bovengemiddeld haarverlies. Maar wanneer spreek je bij haarverlies over extreme haaruitval? Dat is voor iedereen verschillend. Het gaat om extreme haaruitval, zodra je haarverlies zelf zo ervaart. Maar als je kussen ‘s morgens vol met haren ligt, je doucheputje elke dag vol haren zit, je tijdens het borstelen plukken haar opvangt en gedurende de dag ook nog eens veel haren verliest, dan ervaar je dit vanzelfsprekend als extreme haaruitval.

 

Oorzaak extreme haaruitval

De oorzaak van extreme haaruitval kan bij iedereen anders zijn. Erfelijke aanleg, vormen van alopecia, stress, voeding, medicatie gebruik, ziekten etc. kunnen haaruitval veroorzaken en/of beïnvloeden. Extreme haaruitval kan ook komen door een combinatie van deze factoren. Het is goed om te weten waarom juist jij last hebt van haaruitval.

Extreme haaruitval? Maak een afspraak.

 

Door een haar- en hoofdhuidanalyse en een persoonlijk gesprek met een Elite hair specialist, kan vaak goed bepaald worden wat de oorzaak van jouw extreme haaruitval is. Elite hair adviseert je graag over de juiste behandelwijze en over de verschillende haaroplossingen bij extreme haaruitval.  Ook wanneer je denkt aan een haarwerk of haaraanvulling als oplossing voor jouw haarprobleem.

Persoonlijk advies bij extreem haaruitval

Bij een dunner wordende haardos en extreme haaruitval is het belangrijk om de oorzaak van het haarverlies vast te stellen. Waardoor wordt haaruitval veroorzaakt? Welke maatregelen kunnen er genomen worden om het haaruitval tegen te gaan? Maar ook welke oplossingen voor extreme haaruitval zijn er mogelijk?

Neem vrijblijvend contact op over extreme haaruitvalOp al deze vragen heeft Elite hair een antwoord. En door jarenlange ervaring met zeer uiteenlopende haarproblemen kan Elite hair de best passend haaroplossing bieden voor iedereen die te maken krijgt met extreme haaruitval. Bel of mail Elite hair voor al je vragen over extreme haaruitval. Of maak direct een vrijblijvende afspraak en kom langs bij een Elite hair specialist voor een persoonlijk advies betreft jouw extreme haaruitval.