Contact Skin

banniere-contact-skin

De ContactSkin is een transparant plastic vliesje, zo dun als transparante folie, waaraan het haar bevestigd is. Alvorens de behandeling gestart wordt, is het belangrijk de haarkleur volledig op de eigen kleur van het haar af te stemmen. Het vlies, de kunstmatige huid, wordt stevig bevestigd aan het scalpgedeelte en vervolgens wordt het haar in model geknipt. De hechting van een ContactSkin is zo stevig dat u in principe al uw activiteiten en hobby’s probleemloos kunt vervolgen!

 

 

Voordelen:

 

Iedere 4-6 weken een ander kapsel!

  • Met ContactSkin vindt er iedere 4 weken een volledig vernieuwingssysteem plaats. Dit in tegenstelling tot andere methodes. Zo kunt u wisselen in verschillende kapsels. Uw natuurlijke haar groeit gemiddeld 1 centimeter per maand. De methode van ContactSkin springt hier op in. Iedere 4 tot 6 weken brengt u een bezoek aan de desbetreffende ContactSkin haarstudio waar het haarsysteem vernieuwd wordt. U kunt er dan voor kiezen om het haar langer te laten. Hierdoor lijkt het alsof het haar gegroeid is en zo komt uw ContactSkin nog natuurlijker over!

 

 

Contactskin is onopvallend!

  • Het haar van ContactSkin  is van goede kwaliteit. Het heeft een mooie glans en ziet er gezond uit. De overloop van het haar van ContactSkin en uw natuurlijke haar is onopvallend. Ook de kunstmatige huid is onopvallend. Dit is het vlies waaraan het haar is bevestigd en welke op het scalpgedeelte van uw hoofd wordt bevestigd. De kunstmatige huid vormt zich als een lens op de oogbal. U voelt het niet en ziet het niet!

 

Geen beperkingen door ContactSkin!

  • Met een ContactSkin kunt u in principe alle leuke activiteiten in uw leven blijven doen. U kunt er mee slapen, sporten, douchen, zwemmen en zelfs een saunabezoek is met ContactSkin mogelijk.

 

 

Iedere dag een ander model!

  • De ContactSkin kan eindeloos gemodelleerd worden. Alle voorkomende stylingproducten kan u gebruiken. De kunstmatige huid is vrijwel onzichtbaar dus het haar kan ook naar achteren gekamd of geföhnd worden.