Atelier Het Pruykenhuys Rijsbergen (Breda/NB)

Sylvie Takke Atelier Het Pruykenhuys 1Binnen ons gezellige atelier aan de rand van Breda maken wij dagelijks ambachtelijke haarwerken voor een zeer brede groep mensen. Met meer dan 25 jaar ervaring in huis kunnen wij samen met jou een haarwerk maken en/of aanmeten wat niet alleen uniek is, maar wat ook precies op jouw behoefte is afgestemd.

Wij hebben dagelijks te maken met mensen zoals jij, mensen met een eigen wens in haar. Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek kan je ons alles vragen en wij kunnen je alles vertellen over mogelijkheden, prijzen, maaktijd, levertijden en inns and outs qua up to date haarwerken. Ook kunnen we je informeren over vergoedingen vanuit alle verzekeraars.

Al onze eigen haarwerken worden vervaardigd uit de beste tulematerialen en worden volledig met de hand geknoopt. Hierdoor kunnen we elk gewenst model in elke stijl en met elke valling maken. Daarnaast werken we dagelijks met een bestaande voorraad aan haarwerken van top haarwerkleveranciers zoals Elite Haarwerken.

Wij maken in de particuliere sector voornamelijk haarwerken voor vrouwen en ook voor kinderen. Wij specialiseren ons in semi-permanente bevestiging waardoor de klant zelf kan bepalen wanneer het haarwerk wordt gedragen en wanneer het afgezet wordt. Hiermee creëren wij voor jou maximale vrijheid in draagcomfort!

Je bent bij ons verzekerd van uiterste discretie en professionaliteit van een hoog niveau.
Wij zijn ANKO gecertificeerd en aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Waar wij u mee kunnen helpen:

  • Hele haarwerken (uit voorraad en maatwerk)
  • Deelhaarwerken (aanvullend aan het eigen haar)
  • Reparatie en onderhoud (tule reparatie/knopen/kleuren/wassen/stylen)

Download Haarwerk catalogus:

  VROUWEN   MANNEN

Hier doen wij het voor:

Op het moment dat het woord chemotherapie viel wist ik meteen; ik wordt kaal. Het feit dat er van het hele verdere gesprek niets meer bij me doordrong geeft aan hoe ingrijpend deze mededeling op dat moment was.

Ik besloot na wat gezocht te hebben op internet een afspraak te maken met Natuurlijke Haarwerken. Ik kon Sylvie heel gemakkelijk mijn wensen duidelijk maken. Ik wilde een haarwerk in de kleur en model van mijn eigen haar en daar is zij heel goed in geslaagd. Ik heb me dankzij mijn mooie haarwerk en veel aandacht voor mijn uiterlijk steeds heel zelfverzekerd gevoeld en kreeg altijd veel complimenten over m’n uiterlijk.

Wie mij niet goed kende heeft nooit gezien dat ik een pruik droeg. Ook na maanden kan ik altijd bij Sylvie terecht voor onderhoud of vragen. Zij heeft een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan mijn acceptatieproces en daar zal ik haar altijd heel dankbaar voor blijven.

Groetjes van Anneke uit Breda

Contactgegevens

Sint Bavostraat 60D
4891CK Rijsbergen (regio Breda/NB)

T. 076 – 532 93 74
E. infohetpruykenhuys@gmail.com
W. www.natuurlijkehaarwerken.nl

Openingstijden

Maandag 10:00 – 16:00
Dinsdag  10:00 – 16:00
Woensdag  10:00 – 16:00
Donderdag  10:00 – 16:00
Vrijdag  10:00 – 16:00
Zaterdag Gesloten

Contact vestiging

  • Hidden

Introvideo haarwerken